Werken bij Dnix

WAT WERKT Nikkel BETER?

Als een familieorganisatie staan ​​we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke benadering van klanten, huispersoneel en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 7 jaar ervaring in de sector service check, beantwoorden wij aan uw wensen en behoeften. Iedereen die bij Dnix komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

TOEPASSEN ALS HUISHOUDELIJKE HULP

Houd je van een schone omgeving? Zijn orde en netheid erg belangrijk voor je? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Vind je het leuk om naar andere mensen te komen en ben je sociaal vaardig? Heeft u het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Then you are the perfect person!

Dan bent u de perfecte persoon! Naast persoonlijke begeleiding kan Dnix ook rekenen op:

Totaal overtuigd?

Vul het formulier rechts in en selecteer het nikkelkantoor bij u in de buurt. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een ​​afspraak te maken op ons kantoor zodat we elkaar kunnen leren kennen.

Dnix heeft doorlopende vacatures. Vind je het leuk om te horen waar en voor hoeveel uren? Vul hieronder uw gegevens in en kies een kantoor. We nemen binnenkort contact met u op en zoeken naar een ideale balans tussen werk en privé voor u bij de perfecte klant.

Uw adres
Aantal uren per week (minimaal 3 uur)
Voorkeursdagen (meerdere opties mogelijk)
Heeft u nog andere opmerkingen?
Uw adres
Heeft u nog andere opmerkingen?

ZULT JULLIE ZIJN NIEUW NIEUW Dnix COLLEAGUE?

Ben je een administratieve duizendpoot met commercieel talent? Meld je vandaag aan, misschien ben jij de collega waar we naar op zoek zijn. Vul het formulier in en selecteer ons hoofdkantoor bij 'Kies een kantoor'. Zodra we een geschikte vacature hebben, nemen we contact met u op.